fbpx

En besked fra vores grundlægger

 

Kære kunder, kolleger og venner

At lave sunde solplejeprodukter, som folk elsker at bruge har været en helt grundlæggende mission lige siden COOLAs start. Da vi startede i 2007 var vi blandt de første – hvis ikke det allerførste – amerikanske solplejebrand, der arbejdede uden oxybenzon i vores solcremer. Vi var det første firma, der arbejdede med mere end 70% økologiske ingredienser i vores Classic Collection og vi var banebrydende for brugen af plantebeskyttelse, hvilket er med til at øge den lækre fornemmelse og den overordnede kvalitet i vores sammensætninger. Derudover har vores Mineral Collection altid været en vigtig hjørnesten i vores brand. I løbet af de sidste ti år har vi med stolthed introduceret mineral solcremeprodukter, der er fri for kemiske aktivstoffer, til en ny generation af brugere.

COOLA bifalder sidste uges beslutning fra Hawaiis lokale senat om at forbyde oxybenzon og octinoxat i Hawaii fra januar 2021. Vi er stolte af at kunne sige, at de fleste af vores produkter allerede opfylder disse krav, og i slutningen af 2018 vil alle COOLA-produkter være octinoxate-fri; et resultat af tre års hårdt arbejde, fremsyn og innovation i vores team. I løbet af denne periode har vi aktivt arbejdet med USA’s kongres for at introducere nye solcreme-aktivstoffer i USA – noget, der er bydende nødvendigt og desværre i sidste øjeblik. Traditionel solcreme er en væsentlig årsag til de miljøproblemer vi ser i dag.

Vores udfordring – og lidenskab – har altid været at skabe økologiske solcremer, der giver sikker beskyttelse til vores kunder og vores miljø. Vi ser på hele solcremesammensætningen – ikke kun SPF-aktivstofferne – når vi vurderer vores resultater. Over 50% af de amerikanske vandledninger og ressourcer er forurenede med en stor del af skaden som følge af overbrug af pesticider. Vores indkøb af råvarer fra økologiske landbrug reducerer vores påvirkning af floder og vandløb, og de oceaner de munder ud i.

Vi er optimistiske og tror på at både verdenssamfund og virksomheder begynder at lægge større vægt på vores kollektive miljøpåvirkning, hvilket yderligere skal hjælpe med at drive den positive ændring. Hos COOLA arbejder vi konstant og målbevidst på at øge bevidstheden om solbeskyttelse, ved ikke at stoppe før vi har et bedre og sundere produkt og iøvrigt gøre det på den mindst invasive måde for vores hud og planet.

Sammen kan vi gøre en forskel. Vi sætter pris på alles indsats og bidrager gerne til vores fælles rejse mod en bedre fremtid.

Tak for din støtte,

Chris