fbpx

Giv efteråret glød med COOLA’s BB-Cream magi

 

Efteråret har for alvor ramt os med dets kulde, blæst og grå dage. Det kan mærkes på energien når lyset falmer, særligt når din glød gør det samme. Der er heldigvis hjælp at hente. COOLA har som en del af beauty-serien udviklet en BB+ Cream, der kan give dig netop den glød tilbage, som du lige nu går og savner.

Blot et par dråber .. mere skal der ikke til, før du kan se en tydelig forskel på din hud. Vores Mineral Face Rosiliance BB+ Cream nærer, beskytter og ensarter hudens udseende ved at booste din naturlige hudfarve og skjule ujævnheder.

Naturlig makeup .. er et nøgleord for os hos COOLA. Derfor har vi udviklet formlen på vores BB+ Cream ud fra kravene om, at vi ønskede et let, luftigt og vegansk produkt baseret på over 70% økologiske ingredienser. Vores BB+ Cream er desuden beriget med bredspektret SPF 30 beskyttelse, der forebygger tidlige alderstegn og holder din hud sund.

Duften af skøn rose .. er ikke den eneste fordel ved, at vi har tilført rose til formlen. Vi har nemlig udvundet og tilført stamceller fra rose, der fungerer som et bio-kompleks og dermed tilfører fugt og genopbygger hudens naturlige glød. Også fytobeskyttere såsom plankton- og agurkeekstrakt er vigtige ingredienser i formlen, der adskiller vores BB+ Cream fra andre på markedet.

COOLAs BB+ Cream fås .. i to lækre nuancer, så du kan finde dén, der passer til netop dig, uanset om du har en lys eller mørk hudtone. Nyd den lækreste glød dette efterår – det får du brug for i den kommende mørke tid!