fbpx
Det simple liv

Vores historie

COOLA er det californiske liv i en nøddeskal: En blanding af økologisk velvære, en udendørs, aktiv livsstil og så en opbakning til et lokalt og forskelligartet nærmiljø. Det forsøger vi at dele med dig gennem vores produkter.

 

Vi prøver alle at spise og leve sundere, elske hinanden mere og være mere til stede når vi oplever. Vi ønsker at du nyder hvert enkelt øjeblik og du kan føle dig overbevist om at vores produkter beskytter og styrker huden på den bedst mulige måde.

Om Produkterne

Vores Etik

Hos COOLA anvender vi de mest innovative, videnskabeligt underbyggede ingredienser. Men de skal samtidig også være naturlige, økologiske, bæredygtige og lokalt fremskaffede.

 

Vores miljøbevidste sammensætninger er udviklet ud fra en Farm to Face® filosofi, der sikrer, at vi altid bruger de mest friske og mest potente naturlige og økologiske ingredienser. Vi indarbejder antioxidant-holdige Plant Protection® ingredienser i vores solcremer. Disse består af et udvalg af plantebaserede ingredienser, herunder alger og hindbærfrøolie, der naturligt hjælper med at øge vores produkters effektivitet. Dette gør det muligt for os at bruge færre traditionelle og potentielt irriterende solbeskyttelsesingredienser. Vi fjerner også alle de ting, du ikke vil have på din hud eller i miljøet, såsom parabener, GMO og oxybenzon.

Vores Team

COOLA HQ

Vores dedikerede team arbejder fra et inspirerende kontor i det sydlige Californien, hvor vi kan være tro mod vores egen mission og livsstil. Vi føler os forpligtede til at give tilbage på alle niveauer: hjælpe med til at understøtte en global bevidsthed om hudkræft og behandling rundt om i verden, beskyttelse af det globale miljø, samt ikke mindst en støtte og give opbakning til lokalsamfundet.

 

COOLAs mål er at give dig bedre produkter, skabe et bedre samfund og bidrage til en bedre verden. Alt imens du kan udleve de mest strålende og naturlige sider af dig selv!