fbpx

Nemme genveje til at gøre solbeskyttelse let som en leg

 

Måske føler du kun, at du bliver solbrændt, når sommersolen står direkte ned i dit ansigt. Men det er langt fra kun i sommerhalvåret, at du skal sørge for at huske din daglige SPF. Året rundt bliver din hud nemlig udsat for solens farlige UV-stråler, der nemt trænger gennem skydækket på de grå dage og gør skade på din hud. For at undgå tidlige alderstegn og minimere risikoen for hudkræft, anbefaler vi hos COOLA Danmark, at du gør solbeskyttelse til en integreret del af din daglige hudpleje- og det behøver langt fra at være besværligt!

Herunder finder du fire gode tips til at holde dig sund under solen året rundt:

 

Giv din daglige hudpleje et skud solbeskyttelse

De fleste af os husker dag- og natcremen som en fast del af den daglige rutine. Og når huden alligevel skal plejes, hvorfor så ikke tilføre den et skud solbeskyttelse ved samme lejlighed?

COOLA’s forskellige udvalg af plejende moisturizers fås med både faktor 30 og 50 i vores Classic og Mineral serier. De er alle produceret ud fra en formel af særligt udvalgte økologiske ingredienser, der giver dig den mest optimale hudpleje. Brug dem alene eller opnå den solbeskyttende effekt ved at blande dem i din sædvanlige dagcreme.

 

Kombinér solbeskyttelse og makeup for at opnå fuld beauty-faktor

Anvender du i forvejen en primer før du lægger din makeup? Så ved du, at en primer giver dig det perfekte lærred for at kunne skabe et smukt og fejlfrit kunstværk ud af din makeup.

Med COOLA’s Daydream Mineral Primer bliver din hud silkeblød og medgørlig. Du får muligheden for at udglatte ujævnheder og fine linjer samtidig med, at din hud bliver beskyttet mod solens farlige stråler – helt uden en irriterende og klistret solcreme under din makeup.

 

Sæt farve på din dag og SPF på dine læber

Vi glemmer ofte vores læber, når vi påfører solbeskyttelse på resten af kroppen. Men læbernes sarte og tynde hud tager nemt imod solens stråler, og derfor er det lige så vigtigt – hvis ikke mere – at huske at beskytte dine læber dagligt.

Heldigvis behøver det ikke at være kedeligt. Med COOLA’s Liplux Collection får du ikke kun en nem og praktisk, økologisk og solbeskyttende stick, du får også en skøn kulør på dine læber i lige præcis den nuance, der klæder dig bedst.

 

Når solpleje bliver sprayende let

Er du ikke til solbeskyttelse i cremeform, så kan du praktisk, hurtigt og sprayende let sikre dig mod solens UV-stråler med COOLA’s Makeup Setting Spray. Med blot et par få tryk på dispenseren holder den din makeup på plads fra morgen til aften. Samtidig opfrisker du din hud, og holder den plejet og beskyttet med SPF 30. Gør det til en fast del af din rutine at have din makeup setting spray i håndtasken – så har du altid solbeskyttelsen lige ved hånden!