fbpx

COOLA’s guide til lyst humør i de mørke måneder

 

Oktober har vist sig fra sin smukkeste side de seneste uger, hvor løvfaldssommeren har givet os lange og solrige efterårsdage under gyldne træer. Men kalenderen siger snart november, og det betyder begyndende frost, bunker af halstørklæder og meget mørkere eftermiddage. Læs med hér, når vi hos COOLA guider dig til at beholde et lyst humør gennem de mørkere måneder.

 

Kram kulden

Vi kender det alle sammen. Følelsen af iskolde tæer på trods af et tykt lag uld i vinterstøvlerne, og bidende frost i ansigtet på cyklen på vej til job. Kulden kan skære frygteligt gennem marv og ben, men vender du dig selv til at se de positive fordele ved de koldere måneder, så bliver det straks meget nemmere at holde ud. Put dig i uldtæpper, find din yndlingssweater frem, fyr op for stearinlysene og hiv hyggesokkerne på. Der er alligevel intet, som at kramme et krus varm chokolade på en kold novemberdag, vel?

 

Snyd dig sommerlækker

I takt med at minderne fra i sommers bliver fjernere i hukommelsen, så forsvinder den lækre tan også gradvist fra din hud. Måske er du allerede træt af hvidblege stænger og en kedelig grå ansigtskulør, men så er der gudskelov hjælp at hente! COOLA har udviklet vores Sunless Tan til at give dig et perfekt og sommerfriskt resultat i form af solbrun hud i både ansigt og på hele kroppen. Vores Sunless Tan maner alle fordomme om mislykket selvbruning ned, og giver dig i stedet et glødende lækkert resultat. Så kan efterårets kedelige dage bare komme an!

 

Spis kroppen glad

Bare fordi at dagene kan være grå og kedelige behøver din mad absolut ikke at være det. Fyld dig med vitaminer og gode næringsstoffer for årstidens grøntsager, når du bruger dem i blandt andet supper og simreretter. Efteråret er tid til sprøde æbler, saftige appelsiner, lækker grød på de langsomme morgener og lange hyggestunder over simregryderne i køkkenet om aftenen. Tag for dig af retterne og lad efterårets madglæde lyse din dag op!

 

Husk din læbepleje på farten

Kulden er hård ved din hud og særligt dine læber er udsatte, da de sjældent kan skærmes mod efterårets kulde, blæst og regn. Husk derfor altid din læbepleje i håndtasken, når du går ud af døren. COOLA’s Liplux er perfekte til efteråret, da de ud over at pleje tørre og sprukne læber også giver dine læber en fantastisk kulør og beskytter dem mod efterårets solstråler. Sig farvel til kedelige og tørre efterårslæber med COOLA. 

 

Prioritér dig selv

Hvad end du forkæler dig selv med en løbetur, en plade Marabou eller en god og grundig omgang hudpleje på de lange, mørke aftener, så bør tid til dig selv være din førsteprioritet i løbet af efteråret. Hold dit humør højt og lyst ved at tage den tid, det kræver at være god ved dig selv – kun på den måde kan du bedst muligt sprede glæde og overskud til dem omkring dig!

 

Skærm dit look mod efteråret

Frygter du for klattet makeup og pandaøjne om morgenen efter en cykeltur gennem regn og blæst? Så er det på tide, at du prøver COOLA’s Makeup Setting Spray, der kan hjælpe dig til at holde din makeup præcis, hvor du ønsker den. Blot et par få pift i ansigtet over din makeup, før du forlader dit hjem, kan gøre underværker for resten af din dag. Vores Makeup Setting Spray gør klattet makeup til dit mindste problem dette efterår.

 

Vi hos COOLA ønsker dig det hyggeligste efterår med overskud og god energi!