fbpx

Sådan får du den lækreste Sunless Tan

 

Sommeren var lang, hed og lækker. Men grå dage, blæst og byger har den seneste tid indikeret, at sommervejret desværre er på vej retur – og det samme gælder den lækre gyldne tan, som du garanteret har fået opbygget de seneste måneder. Men fortvivl ej! Vi hos COOLA har nemlig udviklet en serie til dig, der gerne vil holde fast på din sommerkulør trods køligere temperaturer og et efterår, der er lige på trapperne.

Vores Sunless Tan Collection giver dig en ung, glødende og ikke mindst sund kulør uden at du udsætter din krop for kunstig solarie og farlige UV-stråler. Hvor smart er det lige? Med både en økologisk serum til dit ansigt samt en praktisk Dry Oil Mist til hele kroppen, bliver der ikke en finger at sætte på din nyfundne kulør!

Vi har udviklet denne guide til dig, så du får mest mulig ud af din brug af vores Sunless Tan Collection. God læsning!

Trin 1: Eksfolier, eksfolier, eksfolier

Nøgleordet når det gælder selvbruner er grundig eksfoliering af din hud. Døde hudceller og overskydende hudafskalning fra sommerens solbadning kan gøre et ellers flot resultat uens og grimt. Derfor: anvend en god scrub eller eksfolieringshandske i badet før påføring af din Sunless Tan for et smukt resultat. Og glem endelig ikke, at du også bør eksfoliere huden i dit ansigt jævnligt.

Trin 2: Ren hud er alfa og omega

Dagen igennem samles der støv, møg og forurenede luftpartikler på din hud. Det er derfor vigtigt at rense din hud grundigt med dine favoritrenseprodukter, inden du påfører din Sunless Tan.

Trin 3: Fugt din hud ofte – men aldrig samtidig som du bruger din Sunless Tan

Det kan umiddelbart virke som en god idé at påføre din Sunless Tan ovenpå din dagcreme eller din bodylotion for at opnå et ensartet resultat. Men påfører du din Sunless Tan oven over en anden hudcreme, vil den anden creme fungerer som hinde mellem din hud og din selvbruner, der øger risikoen for grimme striber eller et meget lidt synligt resultat. Prøv i stedet at blande de to produkter i håndfladen, før du påfører dem på huden, for et ens og jævnt resultat med masser af fugt.

Trin 4: Start med ansigtet og arbejd ud af

For at få det mest ensartede resultat, er det en rigtig god idé at starte med at påføre din Sunless Tan i ansigtet. På denne måde undgår du, at dine hænder sætter spor og mærker i dit ansigt, hvis de er helt fedtede ind efter at du har smurt kroppen grundigt. Vent til sidst med dine hænder og fødder og giv dem gerne efterfølgende fugt, så du undgår de klassiske orange samlinger.

Happy Tanning!