fbpx

Bruger du solcremen rigtigt?

Det er sommer og tid for udendørs ophold. Når solen skinner fra en skyfri himmel plejer vi at være gode til at huske solcremen. Den skarpe sol fungerer som en kraftig påmindelse og vi tænker aktivt på at vi skal smøre os ind, for ikke at blive solskoldede. Men vidste du, at du også bør bruge solcreme når det er overskyet? Nogle af solens stråler trænger nemlig igennem skydækket og påvirker din hud. Naturligvis ikke helt så meget som ved direkte sol, men stadig nok til at du bør bruge solcreme.

 

Regelmæssighed og korrekt mængde

Det er ikke nok bare at smøre dig ind en enkelt gang. Du skal huske at smøre dig ind regelmæssigt. Mange glemmer at smøre sig ind påny efter et par timer. De fleste ved godt at man bør smøre sig ind efter at have været i vandet eller efter at have svedt meget. Og efter aftørring med håndklæde. Men faktisk beskytter solcreme sjældent helt optimalt i længere end halvanden til to timer. Herefter er det nødvendigt at du smører mere solcreme på. Og du skal naturligvis bruge nok. Minimum hvad der svarer til en stor valnød i størrelse til hele kroppen.

 

Hvad er COOLA?

COOLA er både økologisk og non-toxic og du kan derfor trygt stole på at din krop ikke optager skadelige stoffer. Samtidig giver COOLA produkterne bredspektret beskyttelse mod både UVA- og UVB-stråler. Det betyder at også de solstråler der ikke kan ses – i eksempelvis overskyet vejr – rent faktisk holdes væk fra huden.

COOLA er udviklet i samarbejde med livredderne ved de californiske strande, hvor kravene til 100% effektiv beskyttelse er meget høje. Her skal man kunne stole på produktets effektivitet, hver dag – året rundt. Samtidig skal cremen være helt fri for gift og petro-kemi. Og så må den selvfølgelig heller ikke indeholde nogen af alle de øvrige, skadelige stoffer som kroppen ikke har godt af.

Med COOLA kan du altså regne med at du er 100% beskyttet mod solens skadelige stråler og du kan regne med at kroppen ikke tager skade af de ingredienser cremen indeholder.

​Vi ønsker dig en rigtig god sommer!