fbpx
70%+ økologi

Alle COOLA produkter fremstilles med 70-97% certificerede økologiske ingredienser. Vi er en af de eneste solcreme producenter i verden, der kan leve op til dette! COOLA producerer med de friskeste naturlige ingredienser for at sikre de mest biodynamiske resultater, fri for pesticider og andre skadelige tilsætninger.

Farm to Face

Meget lig konceptet ”Farm to Table” madbevægelsen, går vi ind for at finde vore ingredienser og leverandører lokalt for at fremme væksten i vort lokalområde såvel som for at skære ned på omkostningerne (både økonomisk og miljømæssigt) ved langdistance transport. Vi kan tillige bruge vores platform til at fremme og fastholde lokalt og økologisk landbrug.

Plant Protection

Vi indarbejder naturlige plante fyto-beskyttere i alle vores produkter. Disse ingredienser, såsom plankton, røde alger og hindbærfrøolie (blandt andre), har naturlige solbeskyttelseskvaliteter og hjælper med at øge vores solcremers solbeskyttelsesfaktor helt naturligt. De muliggør også, at vi kan begrænse antallet af FDA godkendte aktive stoffer, der bruges i vore produkter.

Cruelty Free

Vi elsker dyr! Faktisk er der lige så mange hunde som medarbejdere på COOLAs kontor. Vi samarbejder medamerikanske PETA for at støtte den fælles interesse i at beskytte vores firbenede venner.

Solar Powered

Alle COOLA formler bliver fremstillet i USA og de fleste af vore produkter bliver lavet i det sydlige Californien på et soldrevet anlæg. Vi bruger solens energi til at beskytte mod solen (og det synes vi er meget COOLA!).

Antioxidant Enriched

Beskyt og genopbyg med vores naturlige og økologiske produkter, der indeholder antioxidanter og ingredienser som acaiolie, hindbærfrøolie, hørfrøekstrakt, arganolie og kokosolie.

Carry On godkendt

Det er stressende nok at nå sit fly uden at skulle bekymre sig om, hvorvidt din solcreme må komme med. Kig efter dette logo på COOLAs produkter, så ved du hvilke, du kan tage med ombord i håndbagagen.

Genbrugsvenligt

COOLA tror på genanvendelse og kompostering, hvor vi kan! Vi er altid på udkig efter måder at reducere vores miljøpåvirkning. Faktisk, fra i år anvendes 30% mindre plastik i emballagen end før. Det er vi stolte af!