fbpx

COOLA x Team Valkyrie – vi er med på farten!

 

Hvad ville du tage med i rygsækken, hvis du skulle cykle tværs over det nordamerikanske kontinent igennem 9 intense døgn?
Verdens sejeste Team Valkyrie ville vælge COOLA – og det vil vi hos COOLA gerne støtte op om!

 

Derfor er vi med på farten, når fire kampseje danske kvinder sætter sig for at fuldføre Race Across America, der finder sted den 16. juni og 9 dage frem. På disse kun 9 dage vil disse fire kvinder krydse en strækning på 5000 kilometer og 53.000 højdemeter på cykel, og dermed gøre, hvad ingen andre nordiske kvinder har gjort før dem. Til sammenligning er Tour de France på 3.300 km fordelt på 23 døgn.

Team Valkyrie er et velgørenhedsprojekt, der kører løbet for at støtte Børns Vilkår, da overskuddet udelukkende går til dem. På denne måde kæmper kvinderne i en god sags tjeneste i takt med at kilometerne tilbagelægges. Team Valkyrie består af de fire seje ryttere, samt et serviceteam på 10 ildsjæle, der skal støtte, følge og hjælpe med alt det praktiske på kvindernes færd gennem det amerikanske landskab. Som Team er de inspireret af den nordiske mytologi og dens skæbnegudinder Valkyrierne. Ligesom Valkyrierne, tager teamet deres skæbne i egen hånd, ved at læne sig op ad hinanden og udnytte den fælles styrke til at kunne gennemføre løbet. Et løb, der kommer til at kræve blod, sved og tårer – og strækker teamet til deres yderste af deres ydeevner.

Team Valkyrie har et tætbundet værdigrundlag, der bygger på respekt, udvikling mod succes, teamspirit og værn om projektets formål – at indsamle midler, der anvendes til samfundsgavnlige og almennyttige aktiviteter, herunder bl.a. aktiviteter af sundhedsmæssig, social, kulturel, humanitær og uddannelsesmæssig karakter. Dette er værdier, som vi hos COOLA DK bakker fuldt op om, og netop derfor har vi valgt at støtte dette fantastiske projekt. Vi ønsker, at disse fire seje kvinder skal være fuldt ud beskyttet mod den til tider ubarmhjertige amerikanske sol på deres færd, og derfor er teamet godt dækket ind af COOLA’s produkter hele vejen.